Da li je Tevez rešenje za Junajtedove muke?

Argentinski fudbaler Karlos Tevez mogao bi posle 11 godina ponovo da obuče dres Mančester junajteda, prenosi italijanski Tutosport.

Junajted je želi da dovede 35-godišnjeg igrača Boke Juniors na pozajmicu do kraja sezone, kao zamenu za povređenog Markusa Rašforda.

Argentinac je na "Old Traford" došao 2007. godine na pozajmicu iz Vest Hema, a sa "crvenim đavolima" do 2009. godine osvojio dve titule u Premijer ligi i jednu Ligu šampiona.

Na te kraju sezone karijeru je odlučio da nastavi u ekipi gradskog rivala Sitija, gde je takođe uzeo šampionsku titulu i FA Kup, a na leto 2013. godine otišao je u torinski Juventus.

Kasnije je po drugi put u karijeri obukao dres Boke Juniros, a bio je i igrač Šangaj Šenhua iz kojeg je u junu 2018. godine po treći put otišao u Boku.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво