Čukarički se priprema na Kipru, omladinci uz prvi tim

Fudbaleri Čukaričkog putuju na Kipar, gde će naredne dve nedelje provesti na pripremama za nastavak sezone.

Stara baza „brđana" biće Limasol, a trener Aleksandar Veselinović na put je proveo 28 igrača.

Zanimljivo je da će i ove godine sada već tradicionalno sa prvim timom biti i omladinska ekipa kluba sa Banovog brda, što je redak slučaj na ovim prostorima.

Planirano je da se na Kipru odigra i sedam kontrolih utakmica, kako bi „brđani" što spremnije dočekali drugi deo prvenstva.

"Očekujemo bolje uslove nego što smo imali za dve nedelje u Beogradu, jer veštačka podloga nije preporučljiva za ovakav period gde treba da se radi jakim intenzitetom. Radujemo se zbog lepog vremena i dobrih terena", izjavio je Nemanja Belić.

Golman Čukaričkog rekao je da se ekipa uvek lepo oseća na Kipru.

"Čukarički ide na Kipar od kad je Dragan Obradović preuzeo klub i tamo se osećamo kao domaći, sve što nam zatreba to nam se ispuni, na nama je da treniramo, pokažemo dobar rad i nadamo se da će nas povrede zaobići", zaključio je Belić.

"Prvi deo smo odradili fenomenalno i očekujem da ćemo na Kipru nastaviti u istom ritmu i da dočekamo spremno nastavak šampionata. Imamo velike ambicije, Evropa je naš cilj i nadam se da ćemo doći do toga", rekao je ofanzivni vezista Asmir Kajević.

Čukarički nakon 20 mečeva u domaćem prvenstvu zauzima četvrto mesto sa 40 bodova, četiri manje od drugoplasirnog Partizana.

broj komentara 0 pošalji komentar