Bajern pojačanje pronašao u Real Madridu

Španski fudbaler Alvaro Odriozola preselio se iz Madrida u Minhen i narednih šest meseci provešće na pozajmici u Bajernu, potvrdio je nemački gigant.

Kako prenose nemački mediji, Odriozola je bio velika želja trenera Hansa Ditera Flika.

Bavarci muku muče sa povredama, posebno u poslednjoj liniji (Martinez i Zule), pa bi španski defanzivac trebalo da makar delimično reši te probleme u drugom delu sezone.

Iako ga je Real platio 30 miliona evra Sosijedadu, Odriozola se nije naigrao u dresu "kraljevskog kluba", te je rešio da proba sa promenom sredine, kluba ali i zemlje.

Ipak, zanimljivo je istaći činjenicu da Bajern nema opciju da ga otkupi na leto, pa je nejasno kakva će nakon toga biti sudbina povremenog reprezentativca Španije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи