Milošević prekinuo prijateljsku utakmicu

Fudbaleri Partizana pobedili su rumunski Vitorul 1:0 ( 0:0) u Beleku u prvoj primenoj utakmici pred početak prolećnog dela sezone. Trener Partizana Savo Milošević povukao je ekipu sa terena dva minuta pre kraja meča jer je bio nezadovoljan suđenjem čime je želeo da zaštiti igrače.

Trener Partizana Savo Milošević posle meča obratio se novinarima i objasnio zašto se naljutio na sudiju, prekinuo utakmicu sa rumunskim Vitorulom i povukao ekipu sa terena a potom je to objavio i na društvenim mrežama.

"Iznervirao me je amaterski nivo suđenja. Mi smo izašli da igramo prijateljsku utkamicu. Posle 15 minuta shvatio sam da ne možemo da igramo prijateljsku jer protivnik igra taktički. Prihvatili smo i takav duel. Ako se igra taktički onda i suđenje mora da bude profesionalno. Ovo je bio nivo ispod amaterskog. Nisu svi akteri bili na nivou zadatka. Sudije nisu zadovoljile nijedan profesionalni kriterijum. Apsolutno me ne zanima rezultat. Želim da zaštitim igrače. Ne trebaju nam povrede naročito na ovakvim utakmicama. Tri igrača su nam bila u poziciji da rizikuju povredu. Da smo i mi odgovorili na agresiju agresijom došlo bi do tuče.", objasnio je Milošević.

Jedini strelac za crno-bele u duelu sa Vitorulom na terenu hotela Sueno Golf bio je Nemanja Jović u 68. minutu.

Izabranici Sava Miloševića danas će odigrati još jedan kontrolni meč protiv poljske Krakovije od 14 sati. 

Za kraj dvonedeljnih priprema u Turskoj predviđen je još jedan pripremi susret koji će crno-beli u nedelju igrati protiv slovačkog Ružomberoka.

Fudbaleri Partizana od 1. do 9. februara učestovaće na turniru u Kataru.

broj komentara 1 pošalji komentar
(sreda, 22. jan 2020, 15:07) - anonymous [neregistrovani]

E Savo

Kao da nije dugo bio profesionalac kao fudbaler i video i doziveo kao i mi svi mnogo nepravde , ali morao je ostati sa ekipom jos par minuta kada to nije uradio ranije ovako sta reci osim osuditi i sudije a bogami i kazne ce dobiti Partizan a kolike videcemo….?