Gudelj besan na sudije, Sevilji VAR oduzeo šansu protiv Reala

Srpski reprezentativac iz redova Sevilje Nemanja Gudelj bio je besan posle poraza svog tima od Real Madrida. "Kraljevski klub" savladao je Andalužane sa 2:1, u utakmici 20. kola španske La Lige.

Sevilja je uspela da se vrati posle gola zaostatka, ali je Kazemiro svojim drugim pogotkom ipak rastužio gostujuće navijače.

Međutim, moglo je sve da bude drugačije jer je u 30. minutu ekipa Hulena Lopetegija došla do prednosti, ali je gol Luka de Jonga poništen nakon intervencije VAR sudije.

Gudelj je prilikom pokušaja da napravi blok zaustavio Militaa i sudija je poništio pogodak, čini se opravdano. Međutim, vezista naše reprezentacije, koji je na terenu proveo čitav meč, bio je nezadovoljan ovom odlukom.

"Ne mislim da sam napravio faul. Stao sam, a Militao je naleteo na mene. Hteo sam da prođem pored njega i odem na drugu stativu, ali on je naleteo na mene. Čak i kada sam pregledao snimak na TV-u, ne mislim da sam napravio faul. Sudija je pogrešio!", rekao je Gudelj.

Monći, legendarni sportski direktor Sevilje, bio je još rezigniraniji ovakvim ishodom, posebno jer je i drugi gol De Jonga bio proveravan.

"Svi su videli, ovo je odluka koja nas mnogo boli. Moram da ćutim, odbijam da analiziram utakmicu u kojoj nam je poništen regularan gol za vođstvo od 1:0", rekao je Monći i dodao:

"Da su nam poništili i drugi gol De Jonga, sišao bih dole i izveo igrače sa terena."

Real je ovim trijumfom izbio na čelo tabele sa 43 boda i utakmicom više od Barselone, dok su Andalužani četvrti sa 35.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво