Sari: Želim da pomognem Ronaldu da osvoji "Zlatnu loptu"

Trener fudbalera Juventusa Maurisio Sari izjavio je da će učiniti sve da pomogne Kristijanu Ronaldu da osvoji šestu "Zlatnu loptu" i izjednači se sa Lionelom Mesijem.

"Nije mi prijatno videti da neko ima jedno priznanje više od njega. Učinićemo sve da Ronaldo ove godine bude najbolji", izjavio je Sari posle pobede Juventusa protiv Udinezea 4:0 i plasmana u četvrtfinale Kupa Italije.

Ronaldo nije igrao na toj utakmici, zbog povišene temperature, ali to nije bio problem jer su šansu na najbolji način iskoristili dvostruki strelac Paulo Dibala i Gonzalo Iguain, strelac jednog pogotka.

"Verujem da Dibala u budućnosti može da konkuriše za Zlatnu loptu", poručio je Sari.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво