Mediji: Valverde otkaz dobio telefonom

Španski fudbalski trener Ernesto Valverde dobio je otkaz na mestu šefa stručnog štaba Barselone, a španski mediji prenose da mu je ta odluka saopštena telefonom.

Katalonci su sinoć smenili Valverdea i na njegovo mesto postavili Kikea Setjena, što je prvi put posle 2003. godine i Luja Van Gala da je Barselona dala otkaz treneru.

"Valverde je jučerašnji sastanak sa predsednikom Barselone Đozepom Mariom Bartomeuom napustio kao trener kluba, iako je bio uveren da će na tom sastanku dobiti otkaz. Otišao je da se sprema za popodnevni trening, kada ga je u vreme ručka pozvao agent i preko telefona mu saopštio da više nije trener Barselone, a ta odluka je i agentu takođe rečena preko telefona", prenosi španski radio Kadena Ser.

Valverde je u Barselonu stigao 2017. godine, osvojio je dve titule u Primeri i po jedan španski Kup i Superkup.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво