Partizan počeo pripreme, 31 igrač na Miloševićevom spisku

Fudbaleri Partizana počeli su pripreme za proleći deo sezone. Crno-beli već u ponedeljak putuju na dvonedeljne pripreme u Turskoj, gde će odigrati dve pripremne utakmice, a od 1. do 9. februara učestovaće na turniru u Kataru.

Treneru Savi Miloševiću na prozivci u Sportskom centru Teleoptik javio se 31 fudbaler, koji će odraditi prvi deo priprema u Turskoj.

Na spisku su: Vladimir Stojković, Aleksandar Popović, Đorđe Vukanić, Nemanja Stevanović, Nemanja Miletić, Aleksandar Lutovac, Bojan Ostojić, Strahinja Pavlović, Igor Vujačić, Dominik Dinga, Slobodan Urošević, Rajko Brežančić, Saša Zđelar, Aleksandar Šćekić, Bibras Natho, Milan Smiljanić, Lazar Marković, Zoran Tošić, Ivan Lakčević, Takuma Asano, Filip Stevanović, Đorđe Ivanović, Lazar Pavlović, Sejduba Suma, Umar Sadik, Savo Arambašić, Nemanja Jović, Uroš Knežević, Miljan Momčilović, Nemanja Jović, Slobodan Stanojlović i Nikola Čolić.

Predsednik Fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić je na početku priprema poželeo fudbalerima da nastave sa dobrih igrama i u nastavku sezone. Crno-beli već u ponedeljak putuju na dvonedeljne pripreme u Turskoj, gde će odigrati dve pripremne utakmice, a od 1. do 9. februara učestovaće na turniru u Kataru.

"Mnogo je praznika u ovo vreme, ali ovo je najznačajniji praznik Partizana i za nas partizanovce je svečan. Nadam se da ste se odmorili, otišli ste na zasluženi odmor posle marljivih igrara i dobrih rezultata. Partizan je u prošloj sezoni igrao najbolji fudbal, želim da to nastavite i u sledećoj godini", rekao je Vučelić na početku priprema u SC Telepotik.

"Postoji sporu izmeđi stručnog štaba i Save Miloševića da li ste vi ekipa za 60 ili 65 odsto. Na vama je to da razrešite posle ovih priprema koje su najznačajnije. Ja bih želeo da Savo bude u pravu i da vaša igra bude na 80 odsto", kazao je Vučelić.

On je istakao da su ciljevi crno-belih isti i ove sezone.

"Naši ciljevi u Partizanu ostaju isti, borba na više frontova, sa željom da pobeđujemo. Drago mi je što na ovim pripremam imamo 10 do 15 igrača iz omladinske škole. Želim vam uspešne pripreme i dobre rezultate. Želim vam srećno prvenstvo", zaključio je Vučelić.

Trener Savo Milošević rekao je da veruje u svoj tim i da će prednost biti što nije bilo promena u ekipi.

"Iza nas je turbulentnih šest meseci u kojima smo pokazali da smo ozbiljan tim. Verujem da ova ekipa može više. Možda najveći plus u odnosu na prethodne godine je to da je 95 odsto ekipe tu, nije bilo osipanaja. Mislim da je to naša najveća dobit, nadam se da ćemo biti bolji. Pametni ljudi su mi objasnili da ne obećavam ništa, osim da smo dužni da damo svoj masksimum. Želim vam srećan rad, imamo dve nedelje u Turskoj, pa ćemo etapu po etapu", rekao je Milošević.

Crno-beli već u ponedeljak putuju na dvonedeljne pripreme u Turskoj, gde će odigrati dve pripremne utakmice, a od 1. do 9. februara učestovaće na turniru u Kataru.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво