Ubedljive pobede Junajteda i Čelsija, VAR ne voli "lisice"

Fudbaleri mančester junajteda savladali su Norič sa 4:0 u utakmici 22. kola Premijer lige. Čelsi sa 3:0 bio bolji od Barnlija, Everton minimalnim rezultatom savladao ekipu Brajtona. Lester poražen na svom terenu od Sautemptona, VAR poništio tri pogotka "lisicama". Vulvsi i Njukasl igrali nerešeno 1:1.

Kao po običaju, subotnje popodne na Ostrvu bilo je izuzetno zanimljivo. Mančester junajted i Čelsi zabeležili su ubedljive pobede, dok je Lester ostao bez ijednog boda protiv Sautemptona, najvši zahvaljujući VAR tehnologiji.

Junajted je na "Old Trafordu" imao lak posao protiv Noriča, koji je igrao bez Temua Pukija. Rašford je bio dvostruki strelac, ali je zbog povrede naputio teren u 59. minutu. Konačan rezultat postavili su Antoni Marsijal i Džejson Grinvud.

Čelsi je na "Stamford bridžu" ispratio Barnli sa tri pogotka u mreži. Već u prvom poluvremenu "plavci" su imali dva gola prednosti zahvaljujući Žorginju i Abrahamu, da bi se u drugom delu u listu strelaca upisao i Hadson-Odoi.

Možda i najzanimljiviji meč odigrali su Lester i Sautempton. Gosti su odneli pobedu od 2:1, a zanimljivo je da je domaćinu VAR čak tri puta poništio pogotke.

Poveli su domaći golom Praeta u 14. minutu, da bi samo pet minuta kasnije izjednačio Armstrong. Vardiju je VAR poništio gol u prvom poluvremenu zbog ofsajda.

U 63. minutu dosuđen je penal za Sautempton, ali je VAR odlučio da nema materijala za najstrožu kaznu. Samo pet minuta kasnije Keleči postiže gol za Lester, ali je vide-sudija još jednom umešao prste – nema gola.

Sautempton je do pobedonosnog pogotka stigao u 81. minutu, a strelac je bio fenomenalni Deni Ings, koji je postigao 14. pogodak u sezoni i deli drugo mesto na listi najboljih strelaca u takmičenju.

Umalo da "lisice" dođu do izjednačenja u finišu meča. Džoni Evans postigao je pogodak, ali je VAR i treći razljutio navijače Lestera na "Kings Pauer" stadionu.

Everton je minimalnim rezultatom savladao ekipu Brajtona, dok su Vulvsi i Njukasl igrali 1:1.

 

Premijer liga, 22. kolo:

Petak:

Šefild junajted - Vest Hem 1:0

Subota:

Kristal Palas - Arsenal 1:1

Čelsi - Barnli 3:0

Everton - Brajton 1:0

Lester - Sautempton 1:2

Mančester junajted - Norič 4:0

Vulverhempton - Njukasl 1:1

18.30 Totenhem - Liverpul

Nedelja:

15.00 Bornmut - Votford

17.30 Aston Vila - Mančester siti

Tabela:

1. Liverpul 58
2. Lester 45
3. Mančester siti 44
4. Čelsi 39
5. Mančester junajted 34
6. Šefild junajted 32
7. Vulvs 31
8. Totenhem 30
9. Kristal Palas 29
10. Arsenal 28
11. Everton 28
12. Sautempton 28
13. Njukasl 26
14. Brajton 24
15. Barnli 24
16. Vest Hem 22
17. Aston Vila 21
18. Bornmut 20
19. Votford 19
20. Norič 14

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво