Kejnova povreda teže prirode, Pjontek i Mitrović na Morinjovom radaru

Engleski fudbalski klub Totenhem potvrdio je da je njihov napadač Hari Kejn ozbiljnije povređen i da će se trenažnom procesu vratiti tek u aprilu. Engleski tim u januarskom prelaznom roku potražiće zamenu, a ostrvski mediji spekulišu da bi između ostalih, to bio Aleksandar Mitrović.

Lider "petlova" povredio se na utakmici protiv Sautemtpona, koju je Totenhem izgubio sa 2:0.

Iako se prognoziralo i spekulisalo da će Kejn uspeti u kratkom roku da se vrati na teren, Totenhem je potvrdio da je povreda ozbiljne prirode.

Engleski napadač povredio je zadnju ložu, moraće da bude operisan, a trenažnom procesu vratiće se tek u aprilu.

U nedostatku klasičnog rezervnog napadača, Totenhem će morati da traži zamenu na tržištu.

Engleski mediji navode da su Sparsi zainteresovani za usluge nekoliko napadača, a kao glavni kandidati pominju se Kristof Pjontek iz Milana, kao i srpski centarfor Aleksandar Mitrović, član Fulama.

Nakon 21 odigrane utakmice u Premijer ligi, Totenhem zauzima šestu poziciju sa 30 bodova, šest manje Čelsija koji je na četvrtom mestu, koje vodi u Ligu šampiona.

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво