Kovačević posle napada: Nemam neprijatelje, nisam konfliktna ličnost

Nekadašnji srpski fudbaler Darko Kovačević prvi put od napada se obratio navijačima i na društvenoj mreži "Instagram" se zahvalio svima koji su brinuli za njega. Na Kovačevića je pucano u utorak uveče ispred kuće u grčkom letovalištu Glifada, nedaleko od Atine.

Kovačević je zadobio povredu noge, a po dolasku u bolnicu je istražnim organima rekao da je video napadača kako izlazi iz automobila s pištoljem, da se instiktivno bacio kada je pucano na njega, posle čega je napadač ušao u vozilo i nestao u nepoznatom pravcu.

"Pre svega, želim da zahvalim svim prijateljima, poznanicima, navijačima... svim ljudima koji su mi uputili podršku povodom jučerašnjeg događaja, kojim smo moja porodica i ja veoma potreseni", počeo je Kovačević obraćanje na Instagramu.

Automobil za koji se sumnja da su ga vozili napadači, pronađen je spaljen na golf terenu u Glifadi, a u njemu se nalazila puška.

On je kazao da ne zna ko bi želeo da ga napadne, pošto nema neprijatelje.

"Nisam konfliktna ličnost, nemam neprijatelje i nikada ih nisam imao, takve stvari me ne interesuju. Uvek sam bio sportista, porodičan sam čovek, i upravo sport i porodica su jedine dve stvari koje čine moj život. Ono što u ovom trenutku mogu da kažem jeste da verujem u pravdu, a policiji ostavljam da radi svoj posao i imam poverenje u njih da će istinu i pravdu pronaći. Hvala Bogu, dobro sam. I još jednom hvala svima koji brinete", napisao je Kovačević.

Nekadašnji fudbalski reprezentativac nastupao je za Proleter, Crvenu zvezdu, Šefild venzdej, Real Sosijedad, Lacio, Juventus i Olimpijakos.

Do prošle godine je bio sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije, a pre toga se nalazio na poziciji sportskog direktora Olimpijakosa.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво