Juventus dovodi Mertensa?

Šampion Italije Juventus spreman je da zada novi udarac Napoliju i iz redova rivala dovede napadača Drisa Mertensa, piše Kalčomerkato. Mertensu ugovor sa klubom iz Napulja ističe na kraju sezone, skoro sigurno neće potpisati novi jer je u sukobu sa čelnicima, ali niko do sada nije očekivao opciju odlaska u Torino.

Do sada su se spominjali Inter i Roma, sve dok se Juventus nije umešao i postao prvi favorit za potpis hitrog 32-godišnjeg Belgijanca.

Slična situacija viđena je nedavno po pitanju transfera Dejana Kuluševskog kada je Inter bio "viđen" da završi posao, ali je Juventus na kraju bio najkonkretniji i izdašniji.

Sada je na meti "Stare dame" drugi najbolji strelac u istoriji Napolija (tri gola manje od Mareka Hamšika), pa bi odlazak Mertensa u Juventus bio novi bolan udarac za navijače, sličan onom Gonzala Iguaina.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво