Koliko je otkaz Konteu zaista koštao Čelsi

Fudbalski klub Čelsi objavio je troškove iz sezone 2018/19, a na otkaz Antoniju Konteu i njegovom stručnom štabu otišlo je oko 30 miliona evra.

Čelsi je otpustio Kontea na leto 2018. godine i na njegovo meszto doveo još jednog Italijana Mauricija Sarija, koji je samo godinu dana proveo na "Stamford bridžu".

Iako je razlaz sa Sarijem bio sporazuman, raskid saradnje sa Antoniom Konteom skupo je koštao "plavce", koji su za prekid ugovora 12 meseci pre nego što je predviđeno morali da obezbede čak 30 miliona evra.

Konte je u prvoj sezoni na klupi Čelsija osvojio titulu, ali je godinu dana kasnije došao samo do petog mesta u Premijer ligi, što je upravi londonskog kluba bilo dovoljno za otkaz.

Sadašnji menadžer Frenk Lampard preuzeo je klub na leto 2019. fok je na snazi bio embago, odnosno nemogućnost potpisivanja novih igrača. Kazna je u međuvremenu ukinuta, a "plavci" su taman imali vremena da skupe novac koji duguju Konteu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи