Ibrahimović debitovao i umalo postigao pobedonosni gol za Milan

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović vratio se pre nekoliko dana u Milan i već je debitovao za "rosonere" u Seriji A. Ibrahimović je odigrao skoro čitavo drugo poluvreme protiv Sampdorije, ali nije pomogao svom timu da pobedi – 0:0.

Zlatan je dobio velike ovacije od navijača po povratku na "San Siro" i u 55. minutu zamenio je Kšištofa Pjonteka.

Ekipa Stefana Piolija bila je bolja od gostiju iz Đenove, imala nekoliko dobrih prilika, ali nije uspela da pronađe put do mreže.

Jednu od šansi imao je i Ibrahimović – on je su 63. minutu pokušao da postigne gol glavom i malo mu je nedostajalo. Golman Aduero se odlično bacio i sačuvao svoj tim.

Do kraja je domaći sastav pokušavao, nije uspeo da pogodi i duel je završen najnepopularnijim rezultatom.

Nakon ovog remija Milan je ostao 12. sa 22 boda, dok je Sampdorija četiri pozicije niže sa 16.

U prvoj utakmici dana Bolonja i Fiorentina su remizirali 1:1, dok je popodnevni program obeležila ubedljiva pobeda Atalante nad Parmom (5:0), kao i Kristijano Ronaldo, koji je upisao prvi het-trik u dresu Juventusa.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво