Marin: Ispunio sam snove u Zvezdi, vreme je za nove izazove

Dosadašnji kapiten fudbalera Crvene zvezde Marko Marin, koji karijeru nastavlja u Saudijskoj Arabiji, poručio je da je ispunio sve želje na "Marakani" i da je došlo vreme za novi izazov.

Bivši nemački reprezentativac juče je potpisao ugovor sa Al Ahlijem u transferu vrednom 2,5 miliona dolara.

"Proveo sam godinu i po dana u klubu koji volim od rođenja. Godinu i po predivnih dana. Igrao sam, pobeđivao, osvajao trofeje, usrećio i sebe i naše navijače. Ispunio sam sve svoje dečačke snove. Sada je došlo vreme za rastanak. Doslo je vreme za nove izazove", napisao je Marin na svom Instagram profilu.

On se zahvalio rukovodstvu kluba, trenerima, saigračima i navijačima koji su mu ispunili želju "dečački san da zaigra za voljeni klub".

"Nadam se da sam ispunio očekivanja navijača i svih ljudi u klubu. Zvezda je u poslednje vreme postigla velike uspehe igranjem u evropskim takmičenjima i osvajanjem titula u domaćem prvenstvu. Nadam se da će i u budućnosti nastaviti putem uspeha i vratiti se na mesto u Evropi koje joj pripada, a to je konstantno igranje u evropskim takmičenjima pre svega. Došlo je vreme za neke nove, mlađe igrače da pronose slavu velikog kluba. Zelim Zvezdi osvajanje titule u domaćem prvenstvu i naravno kvalifikaciju u neko od evropskih takmičenja", zaključio je Marin, čestitajući svima božićne praznike.

broj komentara 3 pošalji komentar
(ponedeljak, 06. jan 2020, 17:54) - drBruka [neregistrovani]

zenit

Zvezda ,a iz velikog kluba zna se gde,Bliski istok,Afrika ili Kina.

(ponedeljak, 06. jan 2020, 13:05) - KNN [neregistrovani]

Srecno

Srecno Marko ali vidjeces za godinu dana a i prije koliko ce ti nedostajati ' pakao' pune Marakane i nadam se da ces se brzo vratiti i u Zvezdi docekati penziju.

(ponedeljak, 06. jan 2020, 12:02) - Markovljev [neregistrovani]

Sretno Marine

Marku Marinu svaki pravi navijač Zvezde može samo zahvaliti za ovu godinu ipo dana što nam je donosio davno zaboravljene radosti igranja u ligi šampiona i to dve godine za redom. Marku i Vladanu su Zvezdina vrata uvek otvorena a samo je šteta što u današnje vreme igrači neostaju duže u klubovima par nemaju vremena da kandiduju za Zvezdinu zvezdu, inače bi Marko mogao to biti.
Sretno Marko u daljem sportskom i ličnom životu.