Prerezana Ibrahimovićeva statua u Švedskoj

Samo nekoliko nedelja nakon što mu je u rodnom Malmeu postavljena statua, Zlatan Ibrahimović ostao je bez nje, pošto su je navijači istoimenog kluba vandalizovali i srušili.

Švedski fudbalski klub Malme je u oktobru prošle godine ispred svog stadiona postavio statuu Zlatana Ibrahimovića, koji je u svom rodnom gradu započeo bogatu fudbalsku karijeru.

Nešto više od mesec dana kasnije, tačnije 26. oktobra, Ibrahimović je saopštio da je postao suvlasnik Malmeovog rivalskog kluba Hamarbija.

Navijači Malmea nisu mogli da se pomire sa tom odlukom, pa su već sledećeg dana reagovali.

U nekoliko navrata su vandalizovali statuu, stavljali joj klozetsku šolju oko glave, isekli nos, prefarbali...

Statuu su ovoga puta potpuno srušili, prerezavši joj noge, da bi joj potom glavu prekrili reprezentativnim dresom.

Pored skandala sa statuom, Ibrahimović se na naslovnim stranama našao i povodom nagađanja o povratka u italijanski fudbalski klub Milan.

broj komentara 3 pošalji komentar
(nedelja, 05. jan 2020, 22:09) - anonymous [neregistrovani]

Kupio drugi klub umjesto Malmo

Kupio Hammerby a igrao za Malmo i zato su navijaci ljuti

(nedelja, 05. jan 2020, 17:35) - Istina [neregistrovani]

Nije Zlatan ZLATAN

Da je bio dobar igrač, jeste, nema dileme, ali zbog svojih "nedela" nikad ga nisam gotivio. Ne baš tako davno u Švedskoj je kupio jedno ostrvo i optužen je za utaju poreza za oko 3 miliona evra, a ima milijarde. "Oči gladne nikad neće biti site". Setimo se deteta iz BiH sa kancerom koke je poslednja želja bila da upozna Zlatana. Došli su u Pariz gde je on tada igrao, otišli na njihov trening, i on je posle treninga otišao kući, ili gde već, odbio je bilo kakav sastanak sa tim detetom. O kome i o čemu mi ovde pričamo. Igrač jeste (bio), ali ne i čovek!

(nedelja, 05. jan 2020, 13:52) - DES [neregistrovani]

Živa legenda

Ništa bolje i nije moglo da se očekuje, kakav klub takvi i nazovi navijači.