Matić napušta Junajted u januaru

Srpskom fudbalskom reprezentativcu Nemanji Matiću rečeno je iz Mančester Junajteda da ovog meseca može da napusti Old Traford.

Potpredsednik engleskog giganta Ed Vudvord, u dogovoru sa menadžerom Oleom Gunarom Solskjerom, već je stavio Matića, isto kao i Markosa Roha, u "izlog" za izlazni transfer u ovom prelaznom roku, prenose ostrvski mediji.

Šest meseci ostalo je do kraja ugovora Matiću, koji ove sezone nije u prvom planu kod Solskjera i za obe strane je zima idealan trenutak za kraj saradnje.

Ove sezone samo je četiri puta u Premijer ligi počeo u startnoj postavi, pošto prednost imaju Fred i Skot Mektominej.

Matić, koga je Junajted pre dve i po godine platio Čelsiju 45 miliona evra, mogao bi karijeru da nastavi u Atletiko Madridu, Interu, Milanu, Juventusu ili Borusiji iz Dortmunda.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво