Tim decenije "Frans fudbala": Mesi, Ronaldo, Nejmar, Modrić...

Ugledni francuski fudbalski časopis "Frans fudbal" izabrao je 11 najboljih fudbalera u protekloj deceniji, među kojima je i Hrvat Luka Modrić.

Francuski časopis izabrao je najboljih 11 fudbalera planete u poslednjih deset godina, a svoje mesto među najboljima našao je i Luka Modrić, koji je poglašen za najboljeg fudbalera sveta u 2018. godini.

Modrić je jedini iz regiona u najboljem timu, koji čine još golman Iker Kasiljas, defanzivci Serhio Ramos, Marselo, Filip Lam i Virdžil van Dajk, vezisti Ćavi Ernandes i Andres Inijesta, kao i napadači Lionel Mesi, Kristijano Ronaldo i Nejmar.

"Frans fudbal" najbolji tim u prethodnih 10 godina odabrao je vodeći se uspehom igrača u individualnom takmičenju za nagradu "Zlatna lopta", a u obzir su uzimani i uspesi u klubovima i reprezentaciji.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво