Inijesta želi da ide iz Japana, ali ne u SAD

Bivši kapiten Barselone Andres Inijesta namerava da ode iz japanskog Visel Kobea, ali je odbio ponudu da se preseli u SAD. Iskusni 35-godišnji fudbaler posle samo godinu i po dana voleo bi da napusti Japan, bez obzira što ugovor sa Kobeom ima na još jednu sezonu.

Zato su u red stali Los Anđeles Galaksi, Sijetl Saunders i Inter Majami, ali je Katalonac odbio odlazak u MLS ligu, piše Mundo Deportivo.

Zato se veće šanse daju argentinskom Estudijantesu, čiji je član posao bivši Inijestin saigrač sa Nou Kampa Havijer Maskerano, koji pokušava da ga nagovori na transfer.

Da su pregovori ozbiljni govore i reči predsednika Estudijantesa Huana Sebastijana Verona da "klub ima veliku želju da dovede Inijestu".

Inijesta je slavu stekao u Barseloni igrajući za prvi tim od 2002. do 2018. godine, osvojio je čak 32 trofeja, među kojima su četiri Lige šampiona.

Puno uspeha imao je i sa reprezentacijom Španije, bio je dva puta prvak Evrope (2008, 2012) i jednom sveta (dao jedini gol u produžecima finala protiv Holandije u Južnoj Africi 2010).

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво