VAR voli Liverpul

Fudbaleri Liverpula savladali su ekipu Vulverhemptpona sa 1:0 u meču 20. kola Premijer lige i tako nastavili pohod na titulu u Premijer ligi.

Liverpul je savladao Vulverhempton nakon velike borbe i zanimljive utakmice.

Gosti su u kombinovanom sastavu izašli na "Enfil", jer je trener Espirito Santo odlučio da junaci pobede nad Sitijem Himenez i Traore meč počnu sa klupe.

Da pored ogromnog kvaliteta, želje i samopouzdanja, Liverpul ima i određenu dozu sreće potvrdio je i ovaj meč.

VAR je opet bio na strani Liverpula, koji je poveo u 42. minutu golom Manea. Lalana je ramenom, a ne rukom kako se zaključilo, odložio loptu do Senegalca, koji je bio smiren i rutinski je sproveo u mrežu.

Do kraja prvog poluvremena gosti su uspeli da savladaju Alisona, ali ovoga puta VAR je poništio pogodak Nevesa, koji je milimetrima bio u nedozvoljenoj poziciji.

Uprkos brojnim šansama na obe strane, golova i promene rezultata u drugom poluvremenu nije bilo, pa je Liverpul upisao pobedu.

"Crveni" su osvojili 55. bod i nalazi se na prvoj poziciji na tabeli, dok su Vulvsi ostali na cifri od 30 bodova i osmoj poziciji na tabeli. 

Tabela Premijer lige

1. Liverpul 55
2. Lester siti 42
3. Mančester siti 38
4. Čelsi 35
8. Mančester junajted 31
6. Totenhem 30
7. Vulverhempton 30
8. Šefild junajted 29
9. Kristal Palas 27
10. Everton 25
11. Njukasl 25
12. Arsenal 24
13. Barnli 24
14. Brajton 23
15. Sautempton 22
16. Bornmut 20
17. Vest Hem 19
18. Aston Vila 18
19. Votford 16
20. Norič 13

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво