Bajern nagradio trenera koji je vodio tim do "šestice" u Beogradu

Nemački fudbalski gigant Bajern iz Minhena objavio je da je privremenom treneru Hansiju Filiku produžio ugovor do kraja sezone, uz opciju da se saradnja nastavi i posle leta.

Čovek koji je nasledio Nika Kovača na klupi baš pred gostovanje Zvezdi u Beogradu i ubedljivo slavio (0:6), dobio je nekih mesec dana kasnije poverenje uprave da ostane na mestu glavnog trenera do kraja sezone.

To je potvrdio prvi čovek Bavaraca Karl-Hajnc Rumenige, koji je za klupski sajt rekao da je Flikov rad od smene Kovača bio veoma uspešan.

"Mi u Bajernu smo zadoovljni radom Hansija Flika. Sa njim na klupi, napredak na terenu je izvanredan, kako u rezultatima, tako i u igri tima. Postavili smo novi rekord u istoriji Lige šampiona sa svim šest pobeda u grupnoj fazi, dok smo u Bundesligi smanjili zaostatak za vodećim ekipama na tabeli. Ubeđen sam da će Bajern u narednoj godini nastaviti tamo gde je stao u prethodnih nekoliko utakmica", poručio je Rumenige.

Ni sam Flik nije krio zadovoljstvo što je dobio priliku da završi sezonu na klupi slavnog kluba.

"Srećan što Bajern nastavlja da veruje u mene kao glavnog trenera. Stvarno uživam u radu sa ekipom, obezbedili smo dobru startnu poziciju za drugi deo sezone na sva tri fronta. Sada ćemo da napunimo baterije i da se spremimo za nastavak sezone", istakao je Flik.

Bajern je sa maksimalnih 18 bodova izborio mesto u nokaut fazi Lige šampiona gde će igrati sa Čelsijem, dok u Bundesligi na polusezoni zauzima treće mesto, sa četiri boda manje od vodećeg RB Lajpciga.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи