Stanković Milojevićev naslednik, promocija pomerena za subotu

Novi trener Crvene zvezde biće Dejan Stanković, a promocija će biti održana u subotu od 13 sati na stadionu "Rajko Mitić", a ne u petak kako je prvobitno najavljeno.

Crena zvezda je održala konferenciju za novinare na kojoj je saopšteno da Vladan Milojević nije više trener crveno-belih.

Šampion Srbije zakazao je za subotu od 13.00 časova promociju Milojevićevog naslednika, a gotovo je izvesno da će to biti Dejan Stanković.

To je potvrđeno i na društvenim mrežama, pošto je na zvaničnom profilu okačena fotografija starog i novog šefa stručnog štaba.

"Zvezdaši, mirno spavajte", stoji uz fotografiju Milojevića i Stankovića.

Legendarni reprezentativac naše zemlje, kao i bivši fudbaler Zvezde, Lacija i Intera, trenersku karijeru započinje u svom matičnom klubu, a prethodno je bio asistent u Udinezeu i Interu u sezonama 2014/15 i 2015/16.

Stanković je za Crvenu zvezdu igrao je od 1995. do 1998. godine, nakon čega prelazi u Lacio, a potom Inter gde završava karijeru.

Proteklih par godina proveo je u Uefi, kao savetnik predsednika Aleksandra Čeferina i savetnik sektora za razvoj fudbala. 

Dejan Stanković će biti promovisan kao novi trener Zvezde u subotu od 13.00 časova na stadionu "Rajko Mitić".

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи