Terzić: Nadao sam se da će Milojević ostati

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić otkrio je da mu je Vladan Milojević još pre mesec dana rekao da ima nameru da ode, ali da se nadao da će promeniti odluku.

Milojević je danas, pred klupskim rukovodstvom i velikim brojem medija i navijača na stadionu "Rajko Mitić", saopštio da ide iz Zvezde.

"Pre mesec dana mi je Milojević nagovestio da želi da ode. Rekao mi je 'ide mi se', ali sam osećao da bi mogao da se predomisli i ljudski je bilo nadati se. Kada su me mediji juče pitali ko će biti novi trener iskreno sam se nadao da će promeniti odluku. Kada mi je doneo sat na poklon shvatio sam da je došao kraj", rekao je Terzić na vanrednoj konferenciji za novinare.

O njegovom nasledniku nije želeo da priča u ovom trenutku, iako je izvesno da će to biti legendarni Dejan Stanković.

Nesporazuma klupskih čelnika i Milojevića nije bilo, uverava Terzić i naglašava da su neverovatni uspesi pravljeni u protekle dve i po godine.

"Kao sportski rukovodilac radim već 23 godine i do sada nismo imali ni najmanji nesporazum, što mi se nije desilo. Toga nema ni u porodici. Ostaje žal što neće ostati, ali će mu vrata Crvene zvezde biti zauvek otvorena".

Terzić dodaje da ima utisak da niko u zemlji nije svestan kakve je podvige pravio Milojević sa Zvezdom.

"Nismo svesni kakvu smo grandioznu ličnost imali. Verovatno ćemo u budućnosti toga biti svesniji. Tek kada odem u inostranstvu čujem kako govore o njemu i sa koliko respekta".

Sportski direktor Mitar Mrkela zahvalio se Milojeviću na svemu što je uradio.

"Ovo je za mene emotivan trenutak, možda 10 dana nismo bili zajedno. Želim mu puno uspeha i sreće, zaslužio je... Hvala mu", dodao je Mrkela.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво