Zvezda ismejana ili pohvaljena u crtanom filmu

"Šta se desi kada kada oko 800 najboljih evropskih fudbalera i njihovih menadžera živi pod istim krovom", a taj krov je razoren, zapaljen i u haosu? Nakon Dušana Tadića, fudbaleri Crvene zvezde pojavili su se u fantastičnom humorističkom animiranom filmu "Bličer riporta" pod nazivom "Šampioni".

Crtani film "Šampioni" bavi se svim zanimljivostima u svetu elitnog evropskog fudbala.

Oko 800 fudbalera i menadžera koji učestvuju u Ligi šampiona živi pod istim krovom i pravo je humorističko blago videti ih iz epizode u epizodu.

Između ostalog u ovom šouu, Ronaldo i Mesi konačno su večerali zajedno u restoranu Erika Kantone, zatim Klop, Gvardiola i Morinjo vode svoje taktičke ratove i van terena, Nejmar ne prestaje da se kotrlja, a Suarez, Ramos i Kosta organizovali su borilački klub u podzemlju Madrida.

U šestoj epizodi treće sezone, svet Lige šampiona, zahvaljujući neslaganju golmanâ najboljih evropskih timova, pogodio je meteor i nastalo je apokaliptično stanje.

Vila fudbalera je pod vatrom i urušava se, fudbaleri grizu i udaraju jedni druge, treneri žale za dobrim sezonama koje su bile ispred njih, neki traže spas u skloništima, a svi odbijaju da se pridruže Mančester junajtedu u sigurnoj i netaknutoj kući Lige Evrope.

Za to vreme Marko Marin i El Fardu Ben čude se zašto je podignuta tolika frka, budući da se nastala situacija ne razlikuje od utakmica Crvene zvezde u domaćem prvenstvu.

Američki portal Bličer riport, koji stoji iza realizacije ovog animiranog filma, aludirao je na teške poraze Crvene zvezde u Ligi šampiona na stadionu "Rajko Mitić" od Bajerna (6:0) i Totenhema (4:0), a možda i na paklenu atmosferu koju redovno prave Zvezdine "delije".

Bilo kako bilo, Crvena zvezda ponovo i na još jedan način se našla rame uz rame sa najboljim evropskim i svetskim klubovima. Iako možda ne u najboljem svetlu i na željeni način, crveno-beli moraju da prihvate šalu na svoj račun i da se postaraju da ih Bličer što češće pominje, jer će to biti znak da je nešto postignuto.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи