Zvezda derbijem sa Čukom, a Partizan gostovanjem u Surdulici zatvaraju fudbalsku jesen

Mečevima Radnik - Partizan i Crvena zvezda - Čukarički, danas se završava jesenji deo takmičenja u Linglong Superligi Srbije.

Zvezda će od 15 časova na svom stadionu ugostiti tim Čukaričkog, proslaviti jesenju titulu i pokušati da preboli poraz u Pireju i ispadanje iz Lige šampiona.

Crveno-beli su ubedljivo prvi na tabeli sa 52 boda, dok "brđani" zauzimaju četvrto mesto sa osvojenih 40. 

Protiv Čukaričkog Zvezda je do sada odigrala 55 utakmica u svim takmičenjima i zabeležila 42 pobede, 4 remija i devet poraza, uz gol razliku 132:45. 

"Igramo poslednju utakmicu u ovoj godini i u ovom delu protiv ozbiljnog rivala. Bez obzira što je zaostalo kolo svakako je derbi. Igramo protiv ekipe koja je sjajna ove sezone u svim segmentima. Od početka sezone imaju kontinuitet rezultata. Veoma su dobar spoj mladih i iskusnih igrača. Svakako trener Veselinović ima veliki uticaj na njihovu igru i stvorio je jednu dobru hemiju u ekipi. Verujem da će naši navijači doći u što većem broju, kao i da ovu poluezonu završimo na najbolji mogući način", rekao je šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević u najavi susreta. 

Dva sata ranije (13.00) u Surdulici kod Radnika gostuje trećeplasirani Partizan, posle izuzetno dobre igre i ubedljive pobede nad Astanom u oproštaju od Lige Evrope. 

Crno-bele izvesno očekuju neke promene tokom zime, ali želja je da se na odmor ode sa pobedom.

"Za početak, potrebna nam je pobeda u Surdulici, bitno je da završimo prvi deo sezone osvajanjem tri boda. Ljudi u najvećoj meri pamte poslednje dešavanje. U tom smislu nam je značio trijumf nad Astanom, bez obzira što susret nije imao takmičarski značaj", rekao je Milošević na konferenciji za medije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи