Votford namučio Liverpul, Salah prelomio meč

Fudbaleri Liverpula savladali su ekipu Votforda na svom stadionu sa 2:0 u meču 17. kola Premijer lige. Jedini strelac na meču bio je Salah.

Ponovo je Liverpul pokazao odliku velikih ekipa da, uprkos tome što nije odigrao najbolju partiju, zabeleži tri boda.

Ekipa Votforda pružala je veliki otpor i u većem delu bila ravnopravni protivnik šampionu Evrope.

"Stršljenovi" igraju preporođeno sa novim trenerom Najdželom Pirsonom, što su pokazali i protiv lidera na tabeli Premijer lige, ali na njihovu žalost nisu uspeli da materijalizuju stvorene šanse.

Liverpul je imao kontrolu poseda, pogotovo u prvom poluvremenu, stvorio dovoljan broj prilika i ono najbitnije, zatresao mrežu rivala.

Fenomenalnu kontru kraću od deset sekundi odigrali su Firmino, Mane i Salah, a ovaj poslednji je veoma lepo prebacio loptu na slabiju desnu nogu i matirao golmana gostiju.

Navijači na "Enfildu" dugo su čekali drugi gol na meču. Maneov gol u 50. minutu poništen je zbog ofsajda, a u nekoliko navrata Firmino nije dobro reagovao u izglednim prilikama.

Igrao se 90. minut kada je Salah drugim golom na meču postavio konačan rezultat. Egipćanin se našao na pravom mestu, u pravo vreme, kada je Origijev nespretni šut, sproveo u mrežu Votforda.

Liverpul je upisao 16. pobedu u 17 odigranih mečeva i nalazi se na prvom mestu na tabeli Premijer lige sa 49 bodova. Votford se nalazi na poslednjem mestu sa samo devet bodova. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво