Borjan: Šteta zbog Olimpijakosa, bili smo uspešni...

Golman Crvene zvezde Milan Borjan rekao je da težak poraz od Olimpijakosa za eliminaciju iz Evrope neće uticati na njegov tim uoči meča protiv Čukaričkog na zatvaranju prvog dela sezone.

"Šteta što nismo prošli dalje u nokaut fazu Lige Evrope, ali sve je to fudbal. Generalno smo imali još jednu uspešnu sezonu, drugi put zaredom igrali Ligu šampiona, tokom cele godine ostvarivali veoma dobre rezultate. Ostalo nam je prvenstvo i kup i voleo bih da navijači u nedelju dođu i dobro popune stadion jer nam je ovo poslednja utakmica u ovoj godini, a veoma je značajna", rekao je Borjan za klupski sajt.

Kako kaže sjajni golman, podrška u ovom trenutku puno će značiti fudbalerima Crvene zvezde.

"Nadam da će navijači ispuniti tribine i napraviti sjajnu atmosferu kao mnogo puta do sada. Učinićemo sve da ih obradujemo novom pobedom i da na lep način zaokružimo godinu i proslavimo jesenju titulu. Navijači bi trebalo da veruju u ovu ekipu jer mi verujemo u sebe".

Borjan dodaje da Zvezda ima veliku prednosti na tabeli, ali i upozorava da ne sme da dođe do opuštanja jer "sve može da se promeni na proleće".

"Zbog toga mi uvek gledamo samo nas, ne osvrćemo se iza sebe već posmatramo ono što nas čeka. Naša filozofija je već poznata, u svaki meč ulazimo da pobedimo i da osvojimo "duplu krunu" ove godine. Ja verujem u to, kao što verujem u naše navijače", zaključuje on.

Utakmica između Crvene zvezde i Čukaričkog igra se u nedelju od 15 sati na stadionu "Rajko Mitić".

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво