Milošević: Kada se podvuče crta - zadovoljni smo

Trener Partizana Savo Milošević zadovoljan je pobedom Partizana nad Astanom (4:1) ali i celokupnim nastupom u Ligi Evrope.

Partizan je ubedljivo savladao Astanu u poslednjem kolu Lige Evropa.

"Čestitke momcima, jedno od najboljih poluvremena u ovoj sezoni, s obzirom na okolnosti.

Kad se podvuče crta, po igrama smo zaslužili plasman. Moramo biti zadovoljni, dugo putovanje je bilo ove sezone u Evropi, koja nam je donela dosta", rekao je Milošević.

"Zahvalio bih se navijačima koji su došli u ovolikom, za mene iznenađujućem, broju - nismo očekivali ovoliko ljudi po ovakvoj zimi, a to je bio i dodatni motiv momcima na terenu", rekao je Milošević.

Suma je postigao prvi gol na meču, a proslavio ga je sa Miloševićem. 

"Danas smo dogovorili novi ugovor... Suma nam je dao mnogo u ovoj polusezoni, to je pravi Suma kog su svi čekali. On je igrač koji pravi razliku, a to je i danas potvrdio", zaključio je trener crno-belih.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво