Milojević nakon poraza: Probali smo da pariramo, teško je igrati LŠ

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević nakon poraza u poslednjim minutima od Olimpijakosa izjavio je da se srpska ekipa dobro pripremila za poslednji meč grupne faze sa grčkim predstavnikom, probala da parira, ali da nije uspela da izbori željeni rezultat.

"U životu što je malo, nekad bude mnogo. Posle ovakve utakmice izgubiti nije prijatno, probali smo da pariramo i otvorimo gard. Dobro smo se pripremili, znali njigove mane i vrline, bilo je šansi i u prvom poluvremenu, taj pritisak je poznat, velike ekipe su ovde igrale i gubile.Imali smo penal nismo ga iskoristili, oni jesu i čestitam im na pobedi i prolazu u Ligu Evrope", prvi su utisci Milojevića nakon meča.

Trener Crvene zvezde izjavio je da je teško učestvovati u Ligi šampiona. 

"Utisak je da smo trebali bolje da odigramo sezonu u Ligi šampiona. Nije novo kada kažem da je igra protiv Bajerna ili Totenhema trebala da bude bolja, to treba dublje analizirati, ali ti porazi treba da služe za pouke"

"Teško je igrati u Ligi šampiona, pogledajte rezultate u svim grupama, velika je razlika u kvalitetu, znali smo od početka da se sa Grcima borimo za treće mesto. Nažalost nismo uspeli, bili smo blizu, ali tako je - kako je, život ide dalje", zaključio je Milojević.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво