Napoli otpustio Anćelotija

Italijanski stručnjak Karlo Anćeloti nije više trener Napolija, pošto je nakon pobede nad Genkom od 4:0 dobio otkaz, prenose italijanski mediji.

Drama i tenzija na relaciji fudbalskog kluba Napoli i trenera Karla Anćelotija završena je otkazom italijanskom strategu.

Samo par sati nakon pobede u grupnoj fazi Lige šampiona nad Genkom od 4:0, kojim je tim iz Napulja osigurao prolaz u nokaut fazu elitnog takmičenja, uprava kluba odlučila je da uruči otkaz Anćelotiju.

Anćeloti je nakon meča izjavio da neće podneti ostavku, pa je očigledno da se radi o otkazu.

Italijanski stručak (60) se u Napulju zadržao dve sezone, a pre Napolija u bogatoj trenerskoj karijeri vodio je Ređianu, Parmu, Juventus, Milan, Čelsi, Real, PSŽ i Bajern.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи