Milinkoviću Saviću opljačkana kuća dok je on "rušio" Juventus

Kako navode italijanski mediji, srpskom fudbaleru Sergeju Milinkoviću Saviću opljačkana je kuća u Rimu, i to u trenucima dok je igrao meč sa Juventusom, koji je Lacio pobedio sa 3:1, a u kojem je Sergej bio strelac.

Srpski reprezentativac postigao je treći gol za Lacio u bitnoj pobedi nad Juventusom od 3:1, ali vremena za slavlje nije bilo, pošto je prema navodima italijanskih medija u tim momentima njegova kuća u Rimu bila opljačkana.

Kako prenosi „Il Mesađero", tri maskirana lopova upala su u kuću fudbalera Lacija, gde su ukrali nakit vredan 100.000 evra.

Srpski reprezentativac po povratku sa meča zatekao je obijenu kuću i razbacane stvari po njoj, nakon čega je pozvao policiju.

Ovo nije prvi slučaj krađe kod Milinkovića Savića.  U septembru prošle godine ukraden mu je automobil.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво