Fudbaleri Zvezde otputovali u Atinu, Boaći ipak na spisku

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su u Atini na utakmicu protiv Olimpijakosa, a na spisku putnika naknadno se našao i Ričmond Boaći.

Posle pet kola u grupi B, Crvena zvezda se nalazi na trećem mestu sa tri boda, dok je Olimpijakos poslednji sa samo bodom. Crveno-beli sa bodom ili pobedom ostaju na trećoj poziciji koja vodi u šesnaestinu finala Lige Evrope.

Trener Vladan Milojević poveo je na put 19 igrača: Milan Borjan, Zoran Popović, Marko Gobeljić, Nemanja Milunović, Radovan Pankov, Miloš Degenek, Santana Žander, Milan Rodić, Miloš Vulić, Hoze Alberto Kanjas, Njegoš Petrović, Mirko Ivanić, Veljko Simić, Mateo Garsija, Radživ van La Para, Aleksa Vukanović, Marko Marin, Milan Pavkov, Tomane i Ričmond Boaći.

Utakmica poslednjeg kola B grupe Lige šampiona između Olimpijakosa i Crvene zvezde igra se sutra od 21 sat.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво