Taunzend priznao da je izgubio 46.000 funti kockajući se iz kreveta

Fudbaler Kristal palasa Andros Taunzend priznao je da je 2012. godine za jedno veče prokockao 46.000 funti i da mu je kazna Fudbalske asocijacije verovatno spasila život.

Andros Taunzend je objasnio da je počeo da se kocka iz dosade i zbog njegove ličnosti koja je sklona zavisnosti.

Fudbalska asocijacija ga je 2012. godine kaznila sa 18.000 funti zbog prekršenog pravila o klađenju.

Taunzend je istakao da ga je kazna vratila nazad u realnost.

"Bio sam veoma uplašen za svoju karijeru. Kada možete izgubiti ono što volite, to vam menja perspektivu", rekao je Taunzend.

Ispričao je da je 2012. godine, dok je igrao za Birmingem, pred polufinalnu utakmicu Čempionšipa, izgubio 46.000 funti kockajući se preko telefona dok je ležao u krevetu jer nije mogao da zaspi u hotelu u Blekpulu.

Taunzend je rekao da je zahvalan Fudbalskoj asocijaciji jer je shvatio da je "samo glupi klinac koji je napravio grešku".

Priznao je da je išao na konsultacije kako bi prestao da se kocka.

"Ne pričam ovu priču za ceo svet. Pričam je zbog ljudi koji su preživeli svoje udarce, za one koji su pogrešno shvaćeni, depresivni i izgubljeni, a pogotovo za one koji su se borili sa zavisnošću", rekao je engleski fudbaler.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво