"Slučaj Sala", CAS pokrenuo proces po žalbi Kardifa

Fudbalski klub Kardif, kako je i najavio, uložio je Sudu za sportsku arbitražu žalbu na odluku Fife da plati Nantu šest miliona evra za transfer Emilijana Sale.

Gotovo godinu dana prošlo je od tragične smrti Emilijana Sale, a bura se ne stišava. Fudbalski klub Kardif zvanično je uložio Sudu za sportsku arbitražu žalbu na odluku Fife da klub iz Velsa mora da plati Nantu prvu ratu za transfer argentinskog fudbalera.

Sud u Lozani objavio je danas da je pokrenut proces po žalbi kluba sa Ostrva, koji smatra da igrač nije registrovan i da nije dužan da francuskom klubu plati trećinu ugovorene sume za transfer Argentinca, koji je u januaru tragično nastradao u padu aviona.

Avion je nastao sa radara dok je Sala putovao u Kardif iz nanta, da bi uskoro bila nađena olupina, a policija je utvrdila da se u njoj nalazi telo nastradalog fudbalera.

CAS je objavio da se očekuje da se saslušanje svih strana obavi na proleće naredne godine, dok bi konačna odluka mogla biti doneta u junu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи