Ibrahimović objasnio zašto je poslao Materacija u bolnicu

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović potvrdio je da će se vratiti u italijanski fudbal, ali još nije poznato u koji tačno klub. Ibrahimović je tokom karijere igrao za Juventus, Inter i Milan i očekuje se da ponovo obuče legendarni crveno-crni dres.

To je bila prilika da otkrije neke detalje iz prošlosti o kojima nije do sada govorio, a jedan od njih ticao se okršaja sa Markom Materacijem.

"Da li želite da Vam kažem nešto što nisam nikome?", pitao je Zlatan novinara italijanskog časopisa GQ i nastavio:

"Bio sam u Juventusu i igrali smo 2006. godine protiv Intera. Materaci je pogibeljno startovao na mene i povredio me. Bio je bezobrazan kao fudbaler. Postoji dva načina da igrate loše, a jedan od njih je da pokušate da povredite protivnika. Čak je i Maldini nekada igrao tako, ali sa drugim ciljem."

Šveđanin je potom objasnio situaciju koja se dogodila.

"Znači, bio je meč Juvenuts - Inter i posle tog faula sam izašao da pokušam da se zalečim. Trener Fabio Kapelo mi je rekao da će me zameniti, a ja sam mu odgovorio da to ne želim. Vratio sam se na teren, ali posle minut i po je bol bio toliko jak da sam morao da izađem."

Jedan od najboljih napadača sveta je potom prešao u "nerazure", igrao sa Materacijem, ali je sve vreme na umu imao osvetu.

"Otišao sam u Inter, pa u Barselonu, posle čega sam se vratio u Milan. U prvom derbiju 'Dela Madonina' svih 11 igrača Intera je bilo protiv mene. Okej, to me je ložilo, ali ako nemate kontrolu, onda nije dobro jer možete izgubiti glavu i uraditi nešto glupo. Napravili su penal nada mnom i ko je to bio? Materaci", otkrio je 38-godišnji golgeter dodavši kakvu je ulogu imao i jedan srpski reprezentativac:

"Poveli smo mojim golom 1:0, a u drugom poluvremenu 'Matriks' je krenuo na mene i ja sam izveo taekvondo potez. Poslao sam ga u bolnicu. Dejan Stanković me je pitao: 'Ibro, zašto si to uradio?' Rekao sam mu da sam na taj trenutak čekao četiri godine. Otišao sam. Sve mora jednom da se vrati. Milan je pobedio i bio je to dobar momenat jer je staro društvo bilo sjajno", zaključio je Ibrahimović.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи