Milošević nakon poraza: Neću čekati da me oteraju, neko mora da ide

Trener Partizana Savo Milošević nakon poraza od Napretka od 3:2 u Beogradu, izjavio je da je nedopustivo da se ponovlja situacija da se ekipa opusti i ispusti bodove i pobedu. Kao rešenje za to, Milošević je naveo da će on, ili neko od igrača morati da napusti klub.

Partizan je vodio protiv Napretka sa 2:0, stvorio veliki broj šansi, koje nije iskoristio, da bi gosti iz Kruševca napravili potpuni preokret i slavili sa 3:2.

"Čestitam Napretku na pobedi. Ponovo smo propustili veliki broj šansi i bili neozbiljni na jednom meču i to prelazi granice koje ja mogu da podnesem. Već par utakmica to se dešava, a status igrača, a i moj je pod velikim znakom pitanja", prvi su utisci Miloševića nakon meča.

"Pretpostavimo da je ekipa umorna od velikog broja utakmica, da nema velikog fonda igrača, to je jedan od razloga, ali isto tako imali smo situaciju da smo imali rezultat, ali ne i koncetraciju da se to održi. Počelo je srljanje i taktičke nediscipline. Ova ekipa ima limit ukoliko ne igra maksimalno. Očigledno da ni ja ni stručni štab ne uspevamo da rešimo to pitanje. Uglavnom neko će morati da ide", rekao je Milošević.

Trener Partizana nagovestio je da bi upravo on mogao da napusti klub.

"Neću čekati da me teraju, uvek sam birao da odem pre nego što se to desi. Ne znam šta da vam kažem. Prolazi kroz glavu često u ovom poslu tema otkaza. Što se tiče igrača, skoro svi su bili neozbiljni", zaključio je Milošević. 

 

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво