Mihajlović bio blizu klupe Juventusa

Srpski fudbalski trener Siniša MIhajlović bio je veoma blizu da preuzme Juventus, izjavio je sportski direktor italijanskog šampiona Fabio Paratići.

"Da, tačno je, Mihajlović je bio veoma blizu Juventusa, ali neću vam reći kad je to bilo. Siniša je pre svega prijatelj, drago mi je da ga opet vidim na klupi Bolonje. I pre bolesti sam znao da je on veliki ratnik, sad imam samo još jednu potvrdu", izjavio je Paratići za Tutosport.

Pojedini mediji objavili su prošlog leta da je Mihajlović, nakon sjajno odrađenog posla sa Bolonjom i opstanka u Seriji A, bio kandidat za naslednika Masimilijana Alegrija u Juventusu, ali se Stara dama ipak odlučila da angažuje Maurisija Sarija iz Čelsija, prethodno trenera Napolija.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво