Njegov klub ga otpustio i ”naterao” da zaplače

Kažu da se treneri dele na one koji su dobili otkaz i one koji će dobiti otkaz. Ipak, nekima takve situacije teško padnu, a među njima je i Husref Musemić, sada već bivši trener Sarajeva.

Čovek koji je kao igrač sa ”bordo timom” osvojio titulu 1985. godine, teško je podneo odluku Upravnog odbora kluba sa Koševa. 

"Ono što ne mogu da mi uzmu je statistika. Ne mogu mi uzeti sve što sam uradio u Sarajevu, ni titulu, ni Kup što je osvojen, to je istorija. Sve ostalo bude i prođe. Ovo je nešto što se meni ponovo dešava, već treći-četvrti put. Ja sam navikao da budem smenjen kad smo prvi ili eventualno drugi... Teško je sad bilo šta pametno reći. Ja ne želim ni sa kim da se svađam i raspravljam, ali u najmanju ruku nije korektno", rekao je Musemić za "Hajat TV".

Na pitanje šta će uraditi ako ponovo dobije poziv Sarajeva, odgovorio je:

"Nikad u životu čovek ne treba da bude izričit i da kaže 'ja to neću'. To se nikad ne zna, ali potrudiću se da se malo više posvetim sebi i svom zdravlju'', rekao je Musemić i briznuo u plač.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи