Miletić za RTS: U šoku smo, doživeli smo veliki udarac

Defanzivac Partizana Nemanja Miletić bio je razočaran posle remija sa AZ Alkmarom u Ligi Evrope. Crno-beli su odigrali nerešeno 2:2 u Hagu i ostali bez šanse da prođu grupnu fazu Lige Evrope, uprkos tome što su imali dva gola viška i igrača više.

Ekipa Sava Miloševića je primila dva pogotka u finišu i doživela novo evropsko razočaranje.

"Vidite da je moguće (primiti dva gola sa igračem manje prim. aut). Neverovatno, još smo u šoku. Ne mogu da shvatim da smo primili takva dva gola. Ponavlja nam se utakmica iz Beograda, ne znam šta da kažem, još sam utučen", rekao je Miletić za RTS.

On je istakao da je Partizan doživeo veliki udarac od kojeg će se teško oporaviti.

"Ne bih donosio neke odluke, svi smo krivi. Šta je trebalo, šta nije trebalo... Ne možemo da vratimo vreme. Ovo je poraz za nas, nerešeno nam ništa ne znači."

Miletić je dodao i da će svi igrači pokušati da poprave utisak i pobede Astanu u poslednjem kolu, u meču koji neće imati rezultatski značaj.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи