Raport iz Haga: Partizan juri pobedu u Holandiji

Fudbalerima Partizana u četvrtak od 18 sati i 55 minuta predstoji duel sa holandskim AZ Alkmarom u petom kolu Lige Evrope. Samo pobeda ostavlja Partizan u igri za plasman u nokaut fazu. Direktan prenos je na našem Prvom programu i Radio Beogradu 1, strim je na RTS Planeti (za posetioce iz Srbije). Iz Haga raportira Marija Katić.

Partizanovu ekspediciju, dočekalo je tipično vreme za ovo doba godine. Jak vetar i kiša, ipak će Partizanovim fudbalerima biti u četvrtak najmanji problem. Mnogo manji od činjenice da ukoliko žele da nastave takmičenje u Evropi, moraju da pobede.

Recept za tri boda je kako kažu ekspediciji crno-belih, maksimalna koncentracija u svim linijama tima i svih 90 minuta.

Biće neophodno da odigramo najbolju utakmicu ove sezone ako želimo da pobedimo. I to mora da bude tokom svih 90 minuta. Mislim i defanzivno i ofanzivno, u svim aspektima igre, kada je u pitanju tačnije, moderna igra.

Trener Milođević je na put poveo 20 igrača. Oni će ksanije imati trening na stadionu Kars Džins, koji prima 15 hiljada gledalaca. Očekuje se da će Partiazan bodriti oko 500 navijača.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво