Morinjov najbolji prijatelj u Totenhemu – mladi skupljač lopti

Novi menadžer Totenhema Žoze Morinjo zabeležio je dve pobede u novom klubu koji je preuzeo pre nekoliko dana. Drugu je ostvario nad Olimpijakosom u Ligi šampiona sa 4:2, kojom su "pevci" obezbedili plasman u osminu finala najelitnijeg evropskog takmičenja.

Tokom tog susreta portugalski stručnjak stekao je velikog prijatelja – mladog momka koji je skupljao lopte na najskupljem engleskom stadionu.

Totenhem je od Olimpijakosa gubio 2:0 posle samo 19 minuta, ali je golovima Harija Kejna, Delea Alija i Serža Orijea uspeo da preokrene.

Momenat koji je bio važan za drugi gol Spursa desio se kraj aut-linije, kada je dečak koji skuplja lopte brzo dobacio loptu do Orijea, ovaj je potome bacio aut iz kog je pao gol za Totenhem.

"Volim inteligentne dečake koji su zaduženi za lopte kakav sam i ja bio. Bio sam briljantan u tome, a ovaj momak sada je takođe sjajan. Čita dobro igru, razume je i napravio je važnu asistenciju. Nije on tu samo da gleda utakmicu, on živi igru i igra je dobro. Probao sam da ga pozovem u svlačionicu da proslavi sa nama, ali je zbrisao", rekao je Morinjo.

Totenhem je obezbedio drugu poziciju u grupi B sa 10 bodova, pet manje od minhenskog Bajerna.

U poslednjem kolu Englezi će igrati upravo sa nemačkim klubom i taj susret neće imati rezultatski značaj.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи