Njegoš Petrović nakon poraza: Kaznili su svaku našu grešku

Mladi vezista Crvene zvezde Njegoš Petrović nakon ubedljivog poraza od Bajerna od 6:0 u meču Lige šampiona izjavio je da je nemačka ekipa znala da kazni bukvalno svaku grešku srpskog predstvanika.

"Korektno smo ušli u meč, nismo iskoristili naše šanse, primili gol za 1:0, držali smo taj rezultat na poluvrmenu, čak i u drugo ušli korektno, igrali, ali oni su iskoristili bukvalno svaku grešku i rezultat je takav kakav je", prvi su utisci mladog Petrovića.

Zvezdin vezista zahvalio se sjajnim navijačima i podršci uprkos ubedljivom porazu. 

"Moglo je bolje, žalimo svi za ovim, posebno za ubedljivim porazom, hvala predivnoj publici koja je navijala svih 90 miunuta i pored rezutlata i nadam se da ćemo im za sve ovo vratiti", dodao je Petrović.

Crvena zvezda će u poslednjem kolu u Grčkoj igrati protiv Olimpijakosa u direktnoj borbi za treće mesto, koje vodi u nokaut-fazu Lige Evrope. 

"Sreća po nas je što je Totenhem pobedio, idemo u Grčku da damo sve od sebe, za sve ove ljude i podršku i nadam se da ćemo izvući proleće u Evropi", zaključio je Petrović.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво