Navijači iz Minhena "osvojili" centar Beograda

Pristalice Bajerna iz Minhena okupili su se u velikom broju u centru Beograda, uoči meča 5. kola grupe B Lige šampiona protiv Crvene zvezde. Neki od njih predviđaju i "het-trik" Roberta Levandovskog.

Navijači nemačkog velikana su u dresovima i sa šalovima oko vrata šetali centrom srpske prestonice i sedeli u baštama kafića na Terazijama, te uz znatne količine piva "kratili vreme" do okršaja na najvećem srpskom stadionu.

Jedan od njih je i Fabijan, koji je prvi put u Beogradu i koji je poručio da mu se sviđa grad i da ima mnogo lepih devojaka, a u večerašnjoj utakmici očekuje pobedu Bajerna.

"Biće 3:0, strelac Levandovski tri puta", rekao je on reporteru Tanjuga.

Njegov "kolega" Kristijan, koji je takođe prvi put u belom gradu, smatra da će nemački šampion ostvariti ubedljiv trijumf.

"Rezultat? 4:0 ili 5:0. Levandovski daje tri gola, jedan Kimih i možda Miler".

Duel između fudbalera Crvene zvezde i Bajerna igra se večeras od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić", uz prenos na Prvom programu RTS.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво