Eriksen završava romansu u Londonu, Juventus čeka raširenih ruku

Kristijanu Eriksenu na leto ističe ugovor sa Totenhemom, što znači da Danac od januara može da pregovara sa zainteresovanim klubovima. Real odavno želi usluge iskusnog plejmejkera, ali se u trku uključio i Juventus, koji ima naviku da angažuje igrače bez obeštećenja.

Kristijan Eriksen već godinama važi za jednog od najboljih plejmejkera na svetu, ali ga je Totenhem ljubomorno čuvao od kandži bogatijih klubova.

Međutim, izgleda da je Danac odlučio da završi svoju višegodišnju pečalbu u Londonu, što očigledno nije uspeo da promeni ni novi menadžer Sparsa Žoze Morinjo.

Eriksenu ugovor ističe narednog leta, što znači da već u januaru može da pregovara sa zainteresovanim klubovima. A red je prilično dugačak, mada su glavni favoriti Real i Juventus.

"Kraljeski" klub odavno želi usluge danskog plejmejkera, ali se u trku sada uključila i torinska "Stara dama", koja uspešno u svoje redove dovodi igrače bez angažmana.

Juventus je na sličan način u psolednje vreme angažovao Arona Remzija, Emrea Džana i Adrijena Rabioa, dok je već čuven slučaj Pola Pogbe, koji je takođe u Torino stigao bez obeštećenja.

Morinjo je izostavio Eriksena na poslednjoj utakmici Premijer lige, pa se čini da je došao kraj jednoj uspešnoj romansi.

Ostaje samo da se vidi kojem carstvu će se Eriksen privoleti.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара