"Milioneri" na Nou Kampu, Napoli na Enfildu

Drugog dana 5. kola Lige šampiona, u grupama E, F, G i H, najveću pažnju privlače dueli Liverpula i Napolija na Enfildu, kao i Barselone i Borusije na Nou Kampu. Direktan prenos meča iz Španije možete pratiti na našem Prvom programu od 21 čas.

Situacija kao prepisana u obe sutrašnje utakmice jer bi favoriti Liverpul i Barselona sa pobedama prošli u narednu fazu sa prvog mesta.

Ipak, Napoli Nikole Maksimovića i Borusija žele plasman u drugu fazu jer su im za "petama" Salcburg i Inter, ali im na ruku ide što zavise od sebe.

Inter putuje u Prag na megdan Slaviji i mora da pobedi kako bi ostao u igri za osminu finala, isto kao i Salcburg u Genku.

U grupi G Lajpcig ima "meč loptu" na domaćem terenu protiv skoro otpisane Benfike (Ljubomir Fejsa i Andrija Živković), dok će Zenit Branislava Ivanovića pokušati da zakomplikuje situaciju protiv Liona.

Možda i zanimljivije je u H grupi, gde Ajaks, Čelsi i Valensija vode bitku za mesto među 16 najboljih sa istim brojem bodova - sedam.

Direktan duel igra se na Mestalji gde se sastaju Valensija i Čelsi, a Ajaks sa kapitenom Dušanom Tadićem je pod moranjem u Lilu.

Raspored utakmica:

E grupa: Liverpul - Napoli (21 sat), Genk - Salcburg (21).

Tabela: Liverpul 9, Napoli 8, Salcburg 4, Genk 1.

F grupa: Barselona - Borusija Dortmund (21), Slavija - Inter (21).

Tabela: Barselona 8, Borusija Dortmund 7, Inter 4, Slavija 2.

G grupa: Zenit - Lion (18.55), Lajpcig - Benfika (21).

Tabela: Lajpcig 9, Lion 7, Zenit 4, Benfika 3.

H grupa: Valensija - Čelsi (18.55), Lil - Ajaks (21).

Tabela: Ajaks 7, Čelsi 7, Valensija 7, Lil 1.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво