Spektakl u Beogradu, igraju Zvezda i Bajern

U utakmici pretposlednjeg, 5. kola B grupe fudbalske Lige šampiona, večeras će od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić" Crvena zvezda ugostiti minhenski Bajern. Direktan prenos meča možete pratiti na našem Prvom programu, Radio Beograd 1, strim na RTS Planeti, tok meča i kretanje rezultata na našem portalu

Izabranike Vladana Milojevića očekuje drugi meč sa najkvalitetnijim timom u grupi B, minhenskim Bajernom, koji je u srpskoj prestonici prvi put od 2007. godine.

Nemački velikan slavio je u Minhenu u prvom kolu ovosezonske Lige šampiona sa 3:0 golovima Komana, Levandovskog i Milera.

Ekipa Bajerna sastavljena je od prvoklasnih igrača. Od golmana do napadača svaki igrač u redovima nemačkog tima ima zavidan kvalitet. Od Manuela Nojera, preko Alabe, Gorecke, Kutinja do Roberta Levandovskog, Serža Gnabrija i Kingsli Komana, tim Bajerna iz Minhena predstavlja fenomenalan kolektiv koji važi za jedan od najboljih evropskih ekipa.

Glavni sudija meča biće Holandski arbitar Bjorn Kujpers.

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da će njegov tim učiniti sve da iznenadi veliki Bajern.

"Dolazi nam u goste velika ekipa, jedna od najboljih na svetu. Daćemo sve od sebe da pružimo najbolju igru u spektaklu. Nadam se punom stadionu, da nas navijači nose 90 minuta. Videćemo za koliko će to biti dovoljno", rekao je Milojević u ponedeljak na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Duel sa gigantom iz Bavarske, drugi u sezoni nakon poraza 3:0, zbog povrede propušta Milan Pavkov, dok je Dušan Jovančić neizvestan.

"Da li smo previše respektovali Bajern i Totenhem? Ovo nije pozorište da sami imate predstavu, tu je i protivnik. Uvek može bolje, ali još nismo na nivou tih velikih ekipa", rekao je Milojević, podsetivši da će adut Zvezde biti velika podrška sa tribina.

Prema njegovim rečima privilegija je igrati protiv timova kao što su Bajern i Totenhem.

"Nojer, Son, Levandovski, samo da ih vidite. Za dve godine u Ligi šampiona dolazili su svetski asovi, pojedini su videli prvi put Beograd, kao i legendarnu "Marakanu".

Trener Bajerna Hans Flik pozvao je svoje fudbalere na oprez za meč protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona, posebno zbog bučne atmosfere u Beogradu.

Flik, koji je nedavno zamenio Hrvata Nika Kovača na klupi velikana iz Minhena, smatra da će biti znatno drugačiji meč nego što je bio na Alijanc areni (3:0).

"Moramo da budemo maksimalno skoncentrisani. Znamo da je Zvezda ranije pobeđivala velike ekipe. Tražićemo trijumf kako bismo završili posao oko prvog mesta", rekao je Flik na konferenciji za novinare u Beogradu.

Utakmica 5. kola B grupe Lige šampiona Crvena zvezda - Bajern igra se na stadionu "Rajko Mitić" od 21 sat. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи