Milojević: Bajern je veliki, ali nikoga se ne plašimo

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da će njegov tim učiniti sve da ostavi dobar utisak u duelu sa Bajernom u meču Lige šampiona u Beogradu.

"Dolazi nam u goste velika ekipa, jedna od najboljih na svetu. Daćemo sve od sebe da pružimo najbolju igru u spektaklu. Nadam se punom stadionu, da nas navijači nose 90 minuta. Videćemo za koliko će to biti dovoljno", rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Duel sa gigantom iz Bavarske, drugi u sezoni nakon poraza od 3:0, zbog povrede propušta Milan Pavkov, dok je Dušan Jovančić neizvestan.

"Da li smo previše respektovali Bajern i Totenhem? Ovo nije pozorište da sami imate predstavu, tu je i protivnik. Uvek može bolje, ali još nismo na nivou tih velikih ekipa", rekao je Milojević, podsetivši da će adut Zvezde biti velika podrška sa tribina.

Prema njegovim rečima, privilegija je igrati protiv timova kao što su Bajern i Totenhem.

"Nojer, Son, Levandovski, samo da ih vidite. Za dve godine u Ligi šampiona dolazili su svetski asovi, pojedini su videli prvi put Beograd, kao i legendarnu "Marakanu".

Milojević otkriva da ne želi da se bavi kalkulacijama i eventualnom pobedom koja bi verovatno značila ostanak u Evropi.

"Stvarno se ne plašim ničega. Preuzimam na sebe sve, pa šta bude", zaključio je Milojević, uz konstataciju da se Bajern razlikuje od odlaska hrvatskog trenera Nika Kovača i sada igraju direktnije.

Utakmica 5. kola B grupe Lige šampiona Crvena zvezda – Bajern igra se u utorak na stadionu "Rajko Mitić" od 21 sat.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво