Tumbaković posle žreba: Duel sa Norveškom je prioritet

Selektor Srbije Ljubiša Tumbaković rekao je posle žreba za baraž za odlazak na Evropsko prvenstvo da je duel sa Norveškom prioritet, kao i da u eventualnom finalu očekuje lakši deo posla.

Srbija će protiv Norveške igrati u Oslu, a ukoliko uspešno prebrodi prvu prepreku, u odlučujućem meču će u Beogradu igrati protiv Škotske ili Izraela.

"Znali smo da ćemo igrati sa Norveškom, ona je u ovom trenutku prioritet i ako je preskočimo i ostvarimo ono što želimo, mislim da nas onda očekuje lakši deo posla u finalnom delu. Naš fokus je na utakmici u Oslu, mislim da nas očekuje jako težak posao, razgovarali smo sa ljudima iz norveškog saveza, očekuje nas 27.000 ljudi, rasprodat stadion. Oni su u jednom pobedničkom tonusu, tako se i ponašaju", rekao je Tumbaković.

Tumbaković smatra da bi eventualni duel sa Škotskom ili Izraelom bio lakši deo posla, naročito što bi se taj meč igrao u Beogradu.

"Što se tiče Izraela i Škotske, mislim da nisu kvaliteta kao Norveška. Idemo, ipak, redom, prvo da završimo utakmicu sa Norveškom... Velika je prednost da se finalna utakmica igra kod kuće, lepa prednost za reprezentaciju Srbije. Ako dođemo u tu situaciju, a ja se nadam da hoćemo, onda da tu utakmicu odigramo pred prepunim stadionom", rekao je selektor "orlova".

Duel sa Norveškom zakazan je za 26. mart, dok je finale na programu pet dana kasnije.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво