Partizan se dogovorio: najveći transfer kluba od 2000. godine

Mladi štoper Partizana Strahinja Pavlović prošao je lekarske preglede u Monaku i narednog leta preseliće se u Kneževinu u transferu vrednom deset miliona evra, objavio je Sportski žurnal.

Kako se navodi, talentovani defanzivac potpisaće ugovor u januarskom prelaznom roku, ali će kao pozajmljen igrač do kraja sezone nositi crno-beli dres.

Partizan ima mogućnost i za dodatnu zaradu jer su u ugovoru bonusi (dva miliona ako odigra više od 20 utakmica), plus milion ako se Monako plasira u Ligu šampiona ili Ligu Evrope). 

Tim transferom Pavlović će postati najskuplje prodat igrač Partizana posle Mateje Kežmana, koji je 2000. godine otišao u PSV iz Ajndhovena za 27 miliona maraka.

Podsetimo, Pavlović letos nije prošao lekarske preglede u rimskom Laciju.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво