Maradona napustio Himnaziju

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji Dijego Armando Maradona nije više trener Himnazije iz La Plate. Legendarni Argentinac otišao je nakon promene rukovodstva kluba i odlaska predsednika Gabrijela Pelegrina.

"Ekipu će protiv Arsenal Sarandija voditi pomoćnik Marijano Mesera", objavila je Himnazija.

Maradona je u septembru preuzeo Hiimnaziju u trenutku kada je bila poslednja na tabeli u prvenstvi i polako počeo da je podiže sa tri pobede u proteklih pet mečeva.

Ekipa je i dalje u zoni za ispadanje, na 21. od 24. pozicije, ali na samo tri boda od sigurne zone.

Nekada najbolji fudbaler sveta tokom trenerke karijere vodio je meksičkog drugoligaša Dorados, Fudžairu i Al Vasl iz UAE, Rasing i reprezentaciju Argentine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво